Quality - Ndershmëria - Innovation- Hulumtim dhe Zhvillim

    Shijiazhuang Changshan Evergreen I & E Co., Ltd

    Rreth nesh

    Shijiazhuang Changshan BeiMing Teknologjia Co, Ltd, e cila është ristrukturuar dhe themeluar në dhjetor të vitit 1998 në bazë të ish-Shijiazhuang mianyi-miansi e me një histori prej më shumë se 60 vjet, u rendit në bursë Shenzhen në korrik të vitit 2000. Pas blerjes së Shijiazhuang pesë pambuk, zhao tjerrje, dy makina tjerrje dhe beiming software dhe ndërmarrjet e tjera.

    Produktet tona