Kualitas - kajujuran - Panalungtikan sarta Pengembangan Innovation-

    ShiJiaZhuang Changshan evergreen I & E Co., Ltd

    About uS

    Check More

    ShiJiaZhuang Changshan BeiMing Téhnologi Co., Ltd nu ieu restructured sarta ngadegkeun dina bulan Désémber 1998 dina dasar urut Shijiazhuang mianyi-miansi ku sajarah leuwih ti 60 taun, ieu didaptarkeun dina bursa saham shenzhen dina bulan Juli 2000. Saatos mangrupakeun akusisi ti shijiazhuang lima katun, Zhao spinning, dua mesin spinning jeung software beiming sarta usaha lianna.

    • gots-logo_web_20182
    • 3
    • 4
    • gots-logo_web_2018
    • 5
    • logo

    Produk kami