PERILAKU ETIKA-TANGGUNGJAWAB-KEUNGGULAN-INOVASI-SEMANGAT

    HEBEI HENGHE TEXTILE TECHNOLOGY CO.,LTD

    ShiJiaZhuang Changshan evergreen I & E Co., Ltd

    pangumuman
    Tentang Kami

    Pariksa Deui

    Shijiazhuang Changshan Beiming Téhnologi Co,. Ltd. diadegkeun saprak Désémber 1998. Kana pangalaman 60 taun 'dina industri tékstil, Changshan boga kaunggulan kuat dina R&D, Desain jeung Manufaktur pikeun tékstil. Nepi ka ayeuna, bisnis Tekstil Chagnshan ngagaduhan dua pangkalan manufaktur sareng karyawan 5,054, sareng nyertakeun legana 1,400,000 méter pasagi. Usaha tékstil dilengkepan ku 450.000 spindles, sareng 1.000 air-jet looms (kaasup 40 sét jacquard looms). Laboratorium uji imah Changshan mumpuni ku deparment pamaréntahan Departemen Élmu sareng Téknologi Cina, Administrasi Umum Adat Istiadat Cina, Komisi Pangwangunan sareng Reformasi Nasional, sareng Layanan Akréditasi Nasional Cina pikeun Penilaian Konformitas.

    • gots-logo_web_20182
    • 3
    • 4
    • gots-logo_web_2018
    • 5
    • logo

    Produk kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami