Квалитет - Чесност - Innovation- истражување и развој

  Shijiazhuang Changshan Евергрин Јас и Е Co, Ltd

  За нас

  Проверете повеќе

  Shijiazhuang Changshan BeiMing технологија копродукции, Ltd, која беше трансформиран и основана во декември 1998 година, врз основа на поранешните Shijiazhuang mianyi-miansi со историја на повеќе од 60 години, беше ставена на листата на Шенжен берза во јули 2000 година По преземањето на Shijiazhuang пет памук, Жао предење, две врти машини и beiming софтвер и други претпријатија.

  • gots-logo_web_20182
  • 3
  • 4
  • gots-logo_web_2018
  • 5
  • лого

  нашите производи

  Испратете ни ја пораката до нас:

  Напишете ја вашата порака тука и испратете ја на нас