Quality - Kejujuran - Riset lan Development Innovation-

    Shijiazhuang Changshan Evergreen I & E Co., Ltd

    Babagan uS

    Priksa Liyane

    Shijiazhuang Changshan BeiMing Technology Co., Ltd kang restructured lan diadegaké ing Desember 1998 ing basis saka mantan Shijiazhuang mianyi-miansi karo sajarah luwih saka 60 taun, kacathet ing Bursa Efek Shenzhen ing Juli 2000. Sawisé disualekno of Langkawi limang katun, Zhao Spinning, loro mesin Spinning lan software beiming lan Enterprises liyane.

    • logo-logo_web_20182
    • 3
    • 4
    • logo-logo_web_2018
    • 5
    • logo

    Products kita

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita